Biljettregler Live på bio

Biljettregler Live på bio


På Bio Rio finns den exklusiva möjligheten att uppleva direktsänd scenkonst i världsklass från några av världens främsta operahus och scener. Alla föreställningar visas i HD-kvalité och surroundljud. Här hittar du information kring biljetter och biljettregler för Live på bio.

ORDINARIE BILJETTPRISER

- Opera Metropolitan 2017/2018 320 kr (repris 290 kr)  ** (Met har höjt avgifterna med 20 kr kommande säsong. Därför höjs biljettpriset med 20 kr)
- Livebalett Bolsjojteatern 240 kr (repris 220 kr)
- Liveteater National Theatre 240 kr (repris 220 kr)
- Kungliga Operan 220 kr
- Konst på bio 140 kr

RABATTER
Till alla föreställningar ges ungdomar under 26 år en rabatt på 25%.
Till alla föreställningar, utom Metropolitan, ges en rabatt med Scenpass på 10%.

Rios operapaket: Vi erbjuder en mängdrabatt vid köp av biljetter till Metropolitan säsongen 2017/2018. Vid köp av minst sex biljetter, erhålles en biljett gratis (den billigaste). Detta erbjudande är personligt och erhålles i kassan då du köper biljetterna vid ett och samma tilfälle. Köper du biljetter på nätet - ta med dig dessa till kassan för att erhålla rabatten i efterhand. 


BOKA & KÖPA BILJETT
Du kan boka och köpa biljetter till föreställningarna här på Rios hemsida eller i Rios biljettkassa. OBS: Bokade biljetter ska vara betalda senast 2 veckor efter att du genomfört din bokning. Avbokning sker automatiskt om bokningen ej är betalad vid denna tidpunkt. Bokar du biljett när det är mindre än 2 veckor kvar till föreställningen måste du hämta ut biljetten i biljettkassan senast 1 timme innan föreställningsstart.

ÅTERKÖP OCH BYTEN
Det går inte att återköpa sina biljetter.
Det går att byta biljetten till en annan föreställning eller ett presentkort fram till föreställningsstart i biljettkassan.

SCENMÅNDAG
Välkommen till Scenmåndag på Rio, vår nya scenkonstdag på biografen och bistron. På Scenmåndagar bjuder Rio på ett urval exklusiva scenföreställningar på bioduken med start kl 19. Passa på att testa bistrons Scenmeny: ett glas välkomstbubbel, valfri huvudrätt och något sött till avslut. Scenmenyn serveras från kl 17 och kostar 220 kr, läs mer och boka bord HÄR. 

Med reservation för eventuella ändringar.