Hyra Rio


Vi välkomnar privatpersoner, företag och föreningar som vill genomföra konferenser, seminarier, möten, event, filmvisningar och mingel att boka Rio för sitt evenemang. Rio har en unik biografmiljö från 1940-talet med förutsättningar för att skapa ett personligt och professionellt arrangemang. Vår salong är utrustad med den senaste tekniken och från vår bistro kan ni beställa allt från frukost och middag till enklare tilltugg som snittar och hemlagade snacks.

 Vi lägger stor vikt vid lokalt producerade råvaror och bistron är helt vegetarisk.

 

HYRA RIO DAGTID 


Om ni önskar hyra Rio dagtid går det att se vilka lediga tider som finns de närmsta månaderna i vår Bokningskalender. Klicka på respektive dag så ser ni hela tiden som är ledig.

 

HYRA RIO KVÄLLSTID

Då Rio är en biograf med ett fullspäckat program är de tider som finns tillgängliga kvällstid begränsade. För största möjliga chans att få den tid och det datum ni önskar ber vi er att ha god framförhållning.

 

PRISER


Hyran varierar beroende på när ni vill hyra, om arrangemanget är slutet eller publikt. Det är därför viktigt för oss att få veta vilken typ av event, vilken tid och dag ni tänker er att ert event ska hållas. Detta för att vi ska kunna ge ett korrekt prisförslag. För riktlinjer av priser klicka här

 

INTRESSERAD?

Fyll i detta formulär och skicka in det till oss så återkopplar vi till er snarast möjligen.
Vid eventuella frågor kontakta oss på hyra@biorio.se.  

 

Rio är äntligen anpassat för gäster i rullstol och vi har en hiss ner till salongen. Vänligen kontakta info@biorio.se för att boka plats för Rullstolen och var gärna på plats 30 min före filmstart så hjälper Rios personal dig.