Vår salong

Vår salong


Rios salong har sedan december 2015 nya sköna biografstolar med armstöd och dryckeshållare. Salongen rymmer 166 platser på parkett och 18 st platser med bord på Aktersalongen längst bak. Bakre delen av salongen, Aktersalongen,  passar även utmärkt som mingelyta innan arrangemang och filmvisning. I Aktersalongen har vi en möblering med soffor och stolar som påminner mer om ett vardagsrum och här sitter ni skönt och avslappnat.

Foajén till Rios salong är en klassisk liten funkisfoajé med sin karaktäristiska karroseripanel. Den är möblerad som ett kafé med biljett- och kafédisk, samt åtta stycken bord. Möbleringen är lätt att ändra och foajén kan både fungera för mingelyta med större sällskap eller möbleras om till ett konferensrum med sittning för ca 10 personer.

Önskas FOAJÈN abonneras för eget förfogande i samband med att du hyr salongen så tillkommer en kostnad per timme. Vid större matbeställningar kan ibland även bistron abonneras. I vanliga fall är fojén en del av vårt kafé och bistro samt givetvis vår biljettkassa för övrig publik under ordinarie öppettider.