Live: Baby Standup

Live: Baby Standup


Efter en slutsåld premiär presenterar Rio en till föreställning av Standup för föräldralediga - nya komiker på plats!

Även som föräldraledig ska det gå att få skratta åt standup i toppklass. 
En rolig förmiddag när du kan ta med dig din baby på standup!
Vi hoppas att åtminstone en av er ska skrika av skratt!

Om du behöver byta blöja, amma eller ta fram en nappflaska är det inget som komikerna har något emot och de har inte heller något emot att bli häcklade av de yngsta gästerna.
Showen bjuder på komiker i toppklass i två halvlekar med en paus och eftersom komikerna uppträder med material som är ämnade för vuxna har vi en 12 månaders åldersgräns för de yngsta skrattarna.

 

Dagens komiker på plats är:
Malin Appeltofft, Ami Hallberg Pauli, Pernilla Hammargren och Lasse Nielsen


Showen börjar kl 11 och slutar 12.30 med paus i mitten.

Datum: 15 maj kl 11.00

 

Malin Appeltofft
Malin Appeltofft driver standupklubbar i Hägersten där hon bor och gör podcasten Äktenskapet med sin man. Malin debuterade på standupscenen 2008 och uppträder på ståuppscener i hela Sverige, som tex Norra Brunn och Raw, hon har varit förkomiker åt Ann Westin i Österbotten (Finland) samt turnerat med föreställningen Det är aldrig försent att bli olämplig ( i humorduon Motherfuckers tillsammans med Anneli Abrahamsson) och då till och med för svensk publik i New York. I höst har hon premiär på sin egen föreställning Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig.
 
 
Pernilla Hammargren
Pernilla Hammargren driver feministiska humorklubben Stand Up Yours och är aktuell med standupshowen Homo Aloneo.
 
 
Ami Hallberg Pauli
Ami är skådespelerskan som tog steget till stand up-världen och debuterade på Norra Brunn 2003. Hon arbetar med improvisationsteater, gör podcasten Hängpattepodden och arbetar även kontinuerligt som coach och stand up-lärare. Nyligen gav hon även ut en bok, Stand up - handboken - konsten att göra livet lite roligare. 
 
 
 
Lasse Nilsen
Mimare och komiker.
”Allvarligt talat. Skit i yogan, möhippan eller parmiddagen. Ta med en kompis till Lasse Nilsens nästa show. Det är non-stop skratt kombinerat med upplevelsen att se någon
som är otroligt skicklig på fysisk gestaltning.” /Karin Jihde, bloggare
 
 

Spelschema

Inga tider schemalagda