Live: Baby Standup

Live: Baby Standup


Fåtal biljetter kvar!

Även som föräldraledig ska det gå att få skratta åt standup i toppklass. 

En rolig förmiddag när du kan ta med dig din baby på standup!

Vi hoppas att åtminstone en av er ska skrika av skratt!

Om du behöver byta blöja, amma eller ta fram en nappflaska är det inget som komikerna har något emot och de har inte heller något emot att bli häcklade av de yngsta gästerna.
Showen bjuder på komiker i toppklass i två halvlekar med en paus och eftersom komikerna uppträder med material som är ämnade för vuxna har vi en 12 månaders åldersgräns för de yngsta skrattarna.

Dagens komiker på plats är:
Malin Appeltofft, Ami Hallberg Pauli, Elina du Rietz och Filip Andersson.


Showen börjar kl 11 och slutar 12.20 med paus i mitten.

Datum: 10 april kl 11.00

 

Malin Appeltofft
Malin Appeltofft driver standupklubbar i Hägersten där hon bor och gör podcasten Äktenskapet med sin man. Malin debuterade på standupscenen 2008 och uppträder på ståuppscener i hela Sverige, som tex Norra Brunn och Raw, hon har varit förkomiker åt Ann Westin i Österbotten (Finland) samt turnerat med föreställningen Det är aldrig försent att bli olämplig ( i humorduon Motherfuckers tillsammans med Anneli Abrahamsson) och då till och med för svensk publik i New York. I höst har hon premiär på sin egen föreställning Oroa dig inte, det ordnar sig aldrig.
 
Ami Hallberg Pauli
Ami är skådespelerskan som tog steget till stand up-världen och debuterade på Norra Brunn 2003. Hon arbetar med improvisationsteater, gör podcasten Hängpattepodden och arbetar även kontinuerligt som coach och stand up-lärare. Nyligen gav hon även ut en bok, Stand up - handboken - konsten att göra livet lite roligare. 
 
 
Elina Du Rietz är ståuppkomiker och skådespelare. Just nu är hon aktuell i Tårtgeneralen på bio. Och på alla landets ståuppklubbar regelbundet. Hon är tvåbarnsmamma och bor just här i Hornstull och är en riktig Pk-morsa.
 
Filip Andersson står upp på flera scener runt om i landet och deltar i podcasts och i andra roliga sammanhang. En ”rising star” . Och nu är han inte bara rolig, han är pappa också och skojar om sina iakttagelser och erfarenheter som förälder.

Spelschema

10 apr.

11:00