Sound of Music Sing-along

Sound of Music Sing-along


Sound of Music hör julen till! Bio Rio har bjudit in Lena Granath, rutinerad Sound of Music-artist från Göta Lejon, för att värma upp publiken och hjälpa oss att ta i när det behövs. Så, nu kör vi igen: The hiiills are aliiiiiiive!!!

Välkomna till Jul- och Nyårsmys på Rio! Likt en färgsprakande smällkaramell är årets jullovsprogram fyllt av fina barnfilmer, premiärer med både drama och komedi, Sing-along, Live på bio mm. Passa på att ta en fika i foajén eller något att äta och dricka i vår Bistro.

MUSIKAL Sound of Music är en hjärtevärmande berättelse, baserad på en sann historia, som blivit den mest populära familjefilmen någonsin. Julie Andrews lyser upp rollen som Maria, den livfulla unga kvinnan som lämnar klostret för att bli guvernant åt kapten Trapps sju barn. Han är en enväldig änkeman vars stränga regler inte tillåter något utrymme för musik och skratt. En tidlös klassiker med några av världens mest älskade sånger.

Dyk gärna upp i tid för att ta något gott och komma i den rätta stämningen, eller varför inte boka bord i Bistro Rio.

Lena Granath jobbar som musikalartist/sångpedagog. Ett av hennes första jobb var som nunna i Sound of music på Göta Lejon. Det blev ca 440 föreställningar under åren 1995-1997 med Carola och Tommy körberg i huvudrollerna. Filmen visas i originalversion med engelsk sångtext. 

Regissör: Robert Wise | Skådespelare: Christopher Plummer, Peggy Wood, Eleanor Parker, Julie Andrews, Richard Haydn | Land: USA (1965) | Längd: Ca 3,5 h ink sånguppvärming | Biljetter: 160 kr (inga rabatter) | Visas: 4 jan kl 20.30 

 

 

 


Spelschema

Inga tider schemalagda