Moulin Rouge! Sing-along

Moulin Rouge! Sing-along


Baz Luhrmanns Moulin Rouge! är en av vår tids stora musikaler, en film med stora sång- och dansnummer, spektakulära bilder och musik från akter som Elton John, David Bowie och Queen. Nu har du chansen att kliva in i Moulin Rouge på Bio Rio och sjunga med i alla magiska hits!

Efter att ha sjungit oss igenom klassiker som Sound of Music och Hair, och golvats av energin i filmer som Grease och Mamma Mia, ger vi nu alla sångglada chansen att uppleva 1900-talets bohemiska revolution i Paris. Klä upp er, ut er eller, för att recitera ett av banden som medverkar med musik i filmen, kom som ni är - men kom för allt i världen med en röst redo för en magisk kväll! 

En passionerad poet faller för en vacker kurtisan i denna exotiska kärleksmusikal av den fantasifulla och visionäre regissören Baz Luhrman (Romeo+Julia och Strictly Ballroom). Stjärnorna Nicole Kidman och Ewan McGregor gör fantastiska rolltolkningar och tar dig med på en fascinerande och romantisk resa i en häpnadsväckande och sensuell värld på nattklubben Moulin Rouge i Paris. Filmen är hypnotiserande, full med sprudlande underhållning och massor av moderna hits som gör Moulin Rouge till en upplevelse som du sent kommer att glömma.


Regi: Baz Luhrmann | Skådespelare: Nicole Kidman, Ewan McGregor, John Leguizamo | Land: USA (2001) | Språk: Engelska (engelsk sing-along-text) | Längd: 2 tim 25 min inkl. uppvärmning | Åldersgräns: 15 år | Biljetter: 180kr| Visas: 12, 18, 22, 25, 31/1 & 9/2

Värmer upp publiken och ser till att vi tar i ordentligt under föreställningen, gör musikalartisten Nils Axelsson, känd från Stockholm Stadsteaters musikal Trollflöjten 2.0 och revyn Prata högre Karin. I höst medverkar han även i Barnens Julkonsert på Stockholm Konserthus och i musikalen Äventyret Aladdin.


Spelschema

Inga tider schemalagda