The Room - med Greg Sestero

The Room - med Greg Sestero


BILJETTSLÄPP TISDAG 30 JAN kl 12.00!

Vi börjar bli varma i kläderna när det kommer till The Room. Tommy Wiseaus klassiska kultfilm har visats fyra gånger på Bio Rios duk de senaste åren och varje visning har varit kaotisk och fantastisk! I samband med att The Disaster Artist har världspremiär flyger vi återigen in Greg Sestero för en magisk kväll med The Room följt av script reading med Greg och publiken samt ett QnA. Tommy Wiseau Swedish Fanclub är som vanligt på plats och ramar in kvällen med skedar och rosor, och Caroline Dickson spelar skivor i pausen.

 

Vad krävs det för att kallas "De dåliga filmernas Citizen Kane"? The Room av Tommy Wiseau har ALLT som krävs!

Johnny är en framgångsrik bankman som lever lyckligt i San Francisco tillsammans med sin fästmö Lisa. Fram tills att hon en dag tröttnar på honom och beslutar sig för att förföra Johnnys bästa vän Mark. Efter det blir ingenting sig likt. Från att ursprungligen ha visats på ett begränsat antal biografer i Kalifornien, utvecklade The Room snabbt en kultstatus allteftersom fans runt om i världen fann filmens bisarra historieberättande, tveksamma skådespeleri och tekniska bloopers högt underhållande.

Inte nog med att filmen är full av kontinuitetsfel, den har dessutom flera handlingar, sub-handlingar och karaktärsdetaljer vars inkonsekvenser har uppmärksammats av såväl kritiker som publik.

Inom ett decennium efter att The Room först hade premiär, sålde filmen slut visningar runtom i USA (och sedemera världen), och har gett upphov till ett datorspel, en bok, och flera scenshower. Nyligen firade filmen dessutom 10 år.

För att citera IMDB.com: "Nothing, including your life, will ever be the same again after experiencing this film..."

PROGRAM VISNING ETT
17.00 Musik & bar på Rio 
17.45 Audience script reading Q&A med Greg Sestero
18.30  The Room 

PROGRAM VISNING TVÅ
19.00 Musik & bar på Rio 
21.00 Audience script reading Q&A med Greg Sestero
21.30  The Room 


 


Regi: Tommy Wiseau | Skådespelare:  Tommy Wiseau, Juliette Danielle, Greg Sestero m.fl. | Land: USA (2003) | Språk: Engelska (engelsk text) | Längd: 1 tim 40 min | Åldersgräns: 15 år | Biljetter:  200 kr | Visas: 21 feb kl 17.45 och 21.00 - biljettsläpp 30 jan kl 12


Spelschema

Inga tider schemalagda