Opera: Mordängeln

Opera: Mordängeln


BILJETTSLÄPP 19 MAJ 2017

Folkets Hus och Parker livesänder den nyskrivna Mordängeln från Metropolitan i New York. Den 18 november 19.00 visas den på vår biograf.

Nyskriven opera beställd av Thomas Adès för Met och baserad på Luis Buñuels surrealistiska filmklassiker Mordängeln (El ángel exterminador, 1962). Operan är regisserad av librettisten Tom Cairns.

I ensemblen ser vi bland annat Audrey Luna som Leticia Maynar, Amanda Echalaz som Lucia de Nobile, Sally Matthews som Silvia de Ávila och Sophie Bevan som Beatriz. Mordängeln är en sambeställning och samproduktion mellan Metropolitan-operan, Royal Opera House, Kungliga teatern i Köpenhamn och Salzburgfestivalen, där uppsättningen hade urpremiär 2016.

Recensionscitat:
"Om du ska se en opera i år, se Mordängeln" - The New York Times

"En stor kulturell händelse" - Huffington post

"Musik med långvarig skönhet" - The Guardian

"En fartfylld föreställning" - The New Yorker

I rollerna: Audrey Luna, Amanda Echalaz, Sally Matthews, Sophie Bevan, Alice Coote

Dirigent: Thomas Adès
Regi: Tom Cairns
Scenografi och kostym:
Hildegard Bechtler
Ljusdesigner:
Jon Clark
Projektion: Finn Ross

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim

Visas: Live 18 nov kl 19.00
Repris: 20 nov kl 14.00 (fler repriser kan tillkomma!)

Biljetter: 320 kr för liveföreställning och 290 kr för reprisföreställning (prishöjning pga att Met höjt avgifterna med 20 kr).
Rabatter: Ungdomar under 26 år ges 25% rabatt. 
Rios operapaket: Vi erbjuder en mängdrabatt vid köp av biljetter till Metropolitan säsongen 2017/2018. Vid köp av minst sex biljetter, erhålles en biljett gratis (den billigaste). Detta erbjudande är personligt och erhålles i kassan då du köper biljetterna vid ett och samma tillfälle. Köper du biljetter på nätet - ta med dig biljetterna till kassan för att erhålla rabatten i efterhand. 

Biljettregler: Bokade biljetter ska vara betalda senast 2 veckor efter genomförd bokning.
Läs mer om biljettregler för Live på bio HÄR.

Mat & dryck innan föreställning?
Välkommen till Bistro Rio! Boka bord för sittning i vår bistro eller ta något litet i baren innan föreställning. Det går bra att boka bord från kl 17, eller komma på drop in. På plats kan du förbeställa mat & dryck till paus. Läs mer och boka bord i bistron HÄR.

 


Spelschema

Inga tider schemalagda