Opera: Tosca

Opera: Tosca


Folkets Hus och Parker livesänder Tosca av Puccini från Metropolitan i New York med Sonya Yoncheva i titelrollen. Den 27 januari 19.00 visas den på våra biograf.

Opolais, Grigolo, Lučić – en stark världstrio leder denna nyuppsättning av Puccinis dramatiska tragedi. Sonya Yoncheva gör titelrollen, mot älskaren Cavaradossi (Vittorio Grigolo) och Željko Lučić som den skurkaktige Scarpia.

Emmanuel Villaume dirigerar denna nya uppsättning av Tosca, i regi av Sir David McVicar.

Maestro Villaume, dirigerade nyligen Massenets Thaïs på Met, är Music Director på Dallas-operan och Music Director och chefsdirigent för Prags Filharmoniker. Han begick sin Met-debut 2004 med Puccinis Madama Butterfly, och har för Met även dirigerat bl a Saint-Saëns Simson och Delila, Bizets Carmen, Massenets Manon och Gounods Romeo och Julia.


I rollerna:
Sonya Yoncheva, Vittorio Grigolo, Željko Lučić, Patrick Carfizzi

Dirigent: Emmanuel Villaume
Regi: Sir David McVicar
Scenografi och kostym:
John Macfarlane
Ljusdesigner:
David Finn
Koreografi: Leah Hausman

Text: Svensk text
Beräknad längd: 3 tim 20 min

Visas: Live 27 jan kl 19.00
Repris: 29 jan kl 14.00, 30 jan kl 18.00, 5 feb kl 14.00 & 5 mars kl 14.00

Biljetter: 320 kr för liveföreställning och 290 kr för reprisföreställning (prishöjning pga att Met höjt avgifterna med 20 kr).
Rabatter: Ungdomar under 26 år ges 25% rabatt. 
Rios operapaket: Vi erbjuder en mängdrabatt vid köp av biljetter till Metropolitan säsongen 2017/2018. Vid köp av minst sex biljetter, erhålles en biljett gratis (den billigaste). Detta erbjudande är personligt och erhålles i kassan då du köper biljetterna vid ett och samma tillfälle. Köper du biljetter på nätet - ta med dig biljetterna till kassan för att erhålla rabatten i efterhand. 

Biljettregler: Bokade biljetter ska vara betalda senast 2 veckor efter genomförd bokning. OBS: Mellan den 19-21 maj går det enbart att KÖPA biljetter.
Läs mer om biljettregler för Live på bio HÄR.

Mat & dryck innan föreställning?
Välkommen till Bistro Rio! Boka bord för sittning i vår bistro eller ta något litet i baren innan föreställning. Det går bra att boka bord från kl 17, eller komma på drop in. På plats kan du förbeställa mat & dryck till paus. Läs mer och boka bord i bistron HÄR.


Spelschema

Inga tider schemalagda